Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

"Taivaan Soturit elivät kauan sitten, täällä nykyisen heimon paikalla. He saivat koulutuksensa hyvin viisaalta mestarilta, joka opetti Sotureille mahtavia ja voittamattomia tekniikoita. Taivaan Soturit olivat puhdassydämmisiä ja hyviä, joten he lupasivat puolustaa tätä maata, ja kaikkea hyvää. Taivaan Soturit voittivatkin monta hyvän ja pahan taistelua tekniikoillaan. Heidän mestarinsa oli ainut, joka tiesi niiden heikkoudet. Eräänä päivänä tuli pahuus, joka tuhosi 7 Soturia 10. Soturista. Jäljelle jääneet menivät jonnekkin, ja yksi heistä perusti tämän heimon. Heidän mestarinsa oli joutunut kuolemaan tuossa taistelussa myöskin. Hän vaihtoi henkensä pahuuden henkeen. Mestari oli ainut, joka osasi opettaa nuo tekniikat. Ilman mestaria, tekniikat ja Taivaan Soturit unohtuivat. Nyt ne palaavat."

 

Oletko valmis mahtavien Taivaan Soturien paluuseen? Tahdotko oppia pyhät tekniikat? Tahdotko sinä olla Taivaan Soturi? Nyt se on mahdollista, sillä 10 soturin veri voi virrata kenessä tahansa!

Täällä Mestari opettaa teille pyhät tekniikat...

Ziztadak pozoi zeruko

"Taivaan Myrkky Purema"

Tarkoitus: Tässä vahvassa tekniikassa on matkittu käärmettä. Tekniikkassa Soturi hypähtää ilmaan, ja ilmassa muuttuu ylävartalostaan käärmeeksi. Soturin hampaat muuttuvat teräväksi myrkkyhampaiksi, jotka se iskee voimalla vastustajan esim. kaulaan. Kun tekniikka on vahvimmillaan, myrkky tappaa vastustajan vahvoihin kouristeluihin minuutissa. Jos tekniikkaa taas ei taida hyvin, se ei luo myrkkyä.

Vahvuus: 90/100 %

Nokkeluus: 50/100 %

 

Soinu uhin zerua

"Taivaan Ääniaalto"

Tarkoitus: Ääniaallolla tarkoitetaan leijonan karjumista. Tekniikassa Soturi seisoo paikallaan, ja hetken kuluttua Soturi on muuttunut mahtavaksi leijonaksi. Leijonan ei ole tarkoitus hyökätä. Sen täytyy karjua. Karjuessaan viholliset kuuroutuvat tai kuolevat. Leijonan mahtava karjunta on kuin maailman lopun äänet.

Vahvuus: 60/100 %

Nokkeluus: 20/100 %

 

 

 

©2019 soturihevoset - suntuubi.com